Inlands Bryggeribesök

Frågor och svar
juni juli 2019 augusti
Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

01

02

03

04

  • Visning
  • Visning & provsmakning
  • Evenemang

Evenemang - onsdag 3 juli 2019 - 00:00

 

GKSS Match Cup Sweden är ett av de mest respekterade seglingsevenemangen i världen.

Vi är stolta över att vara med som sponsor och att vi får servera våra hantverksöl under en av de absoluta höjdpunkterna på World Match Racing Tour. Kom och hälsa på  3-7 juli vid Södra Strandverket där vi tappar några av våra somriga ölsorter.

 


Pris: Detta evenemang är gratis.

Medverkande: 0/0

Evenemang - onsdag 10 juli 2019 - 18:30

Det är sommaren 1719. Krigsfartyg närmar sig Marstrand och den unge Amiralen Tordenskiold har djärva planer

Karoliner soldater väntar vid Kungsporten för att beskydda dig och ditt sällskap på väg till Batterisalen på Carlstens Fästning. Väl ankommen är du med om en helkväll där storyteller Putte Hedin skildrar anfallet mot Marstrand. Du möter Tordenskiold i egen person.

 

Meny:

Förrätt - Danskt smörrebröd med Carlstens Matjessill.

Varmrätt - Grillad kycklingfile, Bbqmarinerade kampen, Grillad fläskytterfile på en bädd av honungsrostad vitkål. Bakad potatis, grönsaker, bröd & persilje-vitlökssmör. 

Dessert - Grillat äpple med sirap och kanel.  

En Tordenskiolds gyllene ale från Inlands Bryggeri ingår.

 

Ett initiativ av Inlands Brygeri, Carlstens Fästning Restaurang samt Putte Hedin, Anders Rönnefors med flera. 

Pris 545 kr.

biljetter på Tickster.com : https://secure.tickster.com/8z2y9k9ytarj16p

 


Pris: Detta evenemang betalas på plats.

Medverkande: 0/200

Visning & provsmakning - fredag 12 juli 2019 - 18:00

Välkomna till vårt bryggeri, där vi berättar om ölbryggningens olika steg och om Södra Bohusläns (öl) historia.

I vår brygghall visar vi vilka processer som görs för at få en flaska hantverksöl. Besöket avslutas med provsmakning

av 4 ölsorter. 


Pris: 300,00 SEK

Medverkande: 0/12

Visning - lördag 20 juli 2019 - 12:30

Följ med i Tordenskiolds fotspår och lyssna på guiden Putte Hedin som berättar om Tordenskiold och anfallet mot Marstrand för 300 år sedan. Gruppen samlas vid Turistinformation framför färjan på Marstrandsön. Efter en historisk promenad tar ni färjan över till Koön och välkomnas till bryggeriet för en visning av brygghallen och en provsmakning av fyra ölsorter. En av ölen är  "Tordenskiolds gyllene ale" som vi nu brygger för att uppmärksamma de häpnadsväckande händelser i Marstrand år 1719. Vi avslutar kl. 15.00 (Evenemanget organiseras i samarbete med Lasse-Maja Guidning) OBS: åldersgräns 20 år 

 

 

 


Pris: 375,00 SEK

Medverkande: 0/150

Visning & provsmakning - onsdag 24 juli 2019 - 18:30

Du är välkommen till vårt bryggeri där vi börjar med att berätta om ölbryggning och om Södra Bohusläns historia. Sedan får du en  rundtur i vår brygghall och vi visar vilka processer som görs för att få en färdig flaska hantverksöl. Vi avslutar med provsmakning av våra fyra ölsorter. Hela upplevelsen tar ca 75-90 minuter.


Pris: 300,00 SEK

Medverkande: 0/12

Visning - lördag 27 juli 2019 - 12:30

Följ med i Tordenskiolds fotspår och lyssna på guiden Putte Hedin som berättar om Tordenskiold och anfallet mot Marstrand för 300 år sedan. Gruppen samlas vid Turistinformation framför färjan på Marstrandsön. Efter en historisk promenad tar ni färjan över till Koön och välkomnas till bryggeriet för en visning av brygghallen och en provsmakning av fyra ölsorter. En av ölen är  "Tordenskiolds gyllene ale" som vi nu brygger för att uppmärksamma de häpnadsväckande händelser i Marstrand år 1719. Vi avslutar kl. 15.00 (Evenemanget organiseras i samarbete med Lasse-Maja Guidning) OBS: åldersgräns 18 år

 

 

 

 

 

 

 

 


Pris: 375,00 SEK

Medverkande: 0/150

Visning & provsmakning - fredag 2 augusti 2019 - 18:00

Välkomna till vårt bryggeri, där vi berättar om ölbryggningens olika steg och om Södra Bohusläns (öl) historia.

I vår brygghall visar vi vilka processer som görs för at få en flaska hantverksöl.

Besöket avslutas med provsmakning av 4 ölsorter. Besöket tar 1,5 timme


Pris: 300,00 SEK

Medverkande: 0/12

Frågor och svar

 

HUR BOKAR JAG ETT BRYGGERIBESÖK?

Välj ett datum i bokningskalendern ovan, ange antal deltagare, registrera dig i formuläret och avsluta genom att betala via Payson. Du får då en bekräftelse via email som är din biljett. Om du betalar för flera personer står det på biljetten hur många deltagare den gäller för . Drop-in är möjligt i mån av plats, betalning sker då med SWISH eller kort i vår reception. Externa evenemang bokas ofta hos våra samarbetspartners, men då skriver vi det. 

 

HUR GÖR JAG EN GRUPPBOKNING?

Vill du göra en gruppbokning för ett företag, vänner och släktingar? Va roligt, kontakta oss på visning@inlandsbryggeri.se och berätta hur många ni blir och när ni vill komma. Minimum 8 personer eller min. 2400 kr exkl. moms. 

ERBJUDER NI SKRÄDDARSYDDA EVENEMANG?

Ja, Inlands Bryggeri samarbetar med flera olika eventföretag, restauranger och hotell i Marstrand, Kungälv och Göteborg. Vi erbjuder bland annat matlagning med öl, ölinspirerade middagar och workshops.  Skriv några rader med er förfrågan till visning@inlandsbryggeri.se så hör vi av oss med förslag. 

 

KAN MAN KÖPA PRESENTKORT? 

Ja, vill du ge bort ett presentkort på en visning & provsmakning på Inlands Bryggeri skickar du ett mejl till visning@inlandsbryggeri.se, anger hur många presentkortet ska gälla för och vilken adress du vill det ska skickas till. Självklart går det även bra att titta förbi bryggeriet och fixa presentkortet på plats när vi är där. Betalning sker med SWISH. 

  

HUR BOKAR JAG MED PRESENTKORT?

Börja med att leta reda på ett passande datum i vår kalender här ovan och skicka sedan ett mejl till visning@inlandsbryggeri.se för att boka. Ange presentkortsnummer, datum och antal personer när du bokar, så återkommer vi med en bekräftelse. Ta med presentkortet till visningen. 

   

VAD GÖR JAG OM EN VISNING ÄR FULLBOKAD?

Antalet deltagare per visning är begränsat. Du får ett medelande från bokningssystemet om en visning skulle vara fullbokad. Välj då ett annat datum för att besöka oss, eller mejla oss på visning@inlandsbryggeri.se så försöker vi hitta en lösning. 

 

KAN VEM SOM HELST BESÖKA BRYGGERIET?

Både ja och nej. Bryggeriet är öppet för bokade visningar och provsmakningar och tillgängligheten är bra. Det går till exempel fint att ta sig runt i lokalerna med rullstol. Däremot måste man vara 18 år för att delta på våra provsmakningar. Av säkerhetsskäl är det även olämpligt att ha med barn på våra visningar. 

 

VAR ÄGER VISNINGEN RUM?

Vi samlas 5 minuter innan visningen börjar i Inlands reception på Södra Strandgatan 15 i Marstrand (Koön), om inget annat anges i samband med bokningen. Du når oss bäst med bil eller buss (station Danske Sten) eller bil. Det finns flera kommunala parkeringar på gångavstånd, bland annat i korsningen Södra Strandgatan/Styrmansgatan och i Mjölkekilen. 

 

HUR AVBOKAR JAG?

Ett bokat & betalat bryggeribesök kan avbokas och betalas tillbaka in sin helhet inom 30 dagar efter bekräftat betalning. En avbokning måsta alltid göras skriftligen via epost till visning@inlandsbryggeri.se.  Avbokningar inom 24 timmar före bryggeribesöket kan tyvärr inte återbetalas. 

 

KAN MIN VISNING BLI INSTÄLLD?  

Ja, vid oförutsedda händelser förbehåller sig Inlands Bryggeri rätten att ställa in en visning. I detta fall återbetalas pengarna inom en vecka till er eller ni väljer att besöka oss vid en senare tillfälle.

 

VILKA ÖPPETTIDER HAR NI?

Våra öppettider varierar lite beroende på när vi har visningar och evenemang. Men normalt finns någon på plats måndag till torsdag mellan klockan 10.00 och 15.00. Det kan vara lite svårt att höra ringklockan från brygghallen, så ring gärna på 0706-748040 om vi inte öppnar.