Inlands Bryggeribesök

Frågor och svar
augusti september 2021 oktober
Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag

30

31

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

01

02

03

  • Visning
  • Visning & provsmakning
  • Evenemang

Frågor och svar

 

HUR BOKAR JAG ETT BRYGGERIBESÖK? 

På grund av COVID-19 har vi just nu inga schemalagda visningar med provsmakning. Är du med en grupp på minst 8 personer då kan du boka ett besök hos oss. Priset är 350 sek/person. Det blir en 1,5 timme upplevelse med provsmakning av 5 sorter öl. Mejla oss på visning@inlandsbryggeri.se  

 

Välj ett datum i bokningskalendern ovan, ange antal deltagare, registrera dig i formuläret och avsluta genom att betala via Payson. Du får då en bekräftelse via email som är din biljett. Om du betalar för flera personer står det på biljetten hur många deltagare den gäller för . Drop-in är möjligt i mån av plats, betalning sker då med SWISH eller kort i vår reception. Externa evenemang bokas ofta hos våra samarbetspartners, men då skriver vi det. 

 

HUR GÖR JAG EN GRUPPBOKNING?

Vill du göra en gruppbokning för ett företag, vänner och släktingar? Va roligt, kontakta oss på visning@inlandsbryggeri.se och berätta hur många ni blir och när ni vill komma. Minimum 8 personer (350sek per person) eller motsvarande belopp.

ERBJUDER NI SKRÄDDARSYDDA EVENEMANG?

Ja, Inlands Bryggeri samarbetar med flera olika eventföretag, restauranger och hotell i Marstrand och Kungälv. Vi erbjuder bland annat matlagning med öl, ölinspirerade middagar och workshops.  Skriv några rader med er förfrågan till visning@inlandsbryggeri.se så hör vi av oss med förslag. 

 

KAN MAN KÖPA PRESENTKORT? Vi har ett uppehåll på schemalagda visningar och säljer därför inga presentkort.

Ja, vill du ge bort ett presentkort på en visning & provsmakning på Inlands Bryggeri skickar du ett mejl till visning@inlandsbryggeri.se, anger hur många presentkortet ska gälla för och vilken adress du vill det ska skickas till. Självklart går det även bra att titta förbi bryggeriet och fixa presentkortet på plats när vi är där. Betalning sker med SWISH. 

  

HUR BOKAR JAG MED PRESENTKORT? Har du fått ett presentkort och du vill boka in ett besök? Kontakta oss med förslag på dag och tid då försöker vi ordna ett tillfälle. Vi har inga schemalagda visningar för tillfället pga covid-19.

 

Börja med att leta reda på ett passande datum i vår kalender här ovan och skicka sedan ett mejl till visning@inlandsbryggeri.se för att boka. Ange presentkortsnummer, datum och antal personer när du bokar, så återkommer vi med en bekräftelse. Ta med presentkortet till visningen. 

   

VAD GÖR JAG OM EN VISNING ÄR FULLBOKAD?

Antalet deltagare per visning är begränsat. Du får ett medelande från bokningssystemet om en visning skulle vara fullbokad. Välj då ett annat datum för att besöka oss, eller mejla oss på visning@inlandsbryggeri.se så försöker vi hitta en lösning. 

 

KAN VEM SOM HELST BESÖKA BRYGGERIET?

Både ja och nej. Bryggeriet är öppet för bokade visningar och provsmakningar och tillgängligheten är bra. Det går till exempel fint att ta sig runt i lokalerna med rullstol. Däremot måste man vara 18 år för att delta på våra provsmakningar. Av säkerhetsskäl är det även olämpligt att ha med barn på våra visningar. 

 

VAR ÄGER VISNINGEN RUM?

Vi samlas 5 minuter innan visningen börjar i Inlands reception på Södra Strandgatan 15 i Marstrand (Koön), om inget annat anges i samband med bokningen. Du når oss bäst med bil eller buss (station Danske Sten) eller bil. Det finns flera kommunala parkeringar på gångavstånd, bland annat i korsningen Södra Strandgatan/Styrmansgatan och i Mjölkekilen. 

 

HUR AVBOKAR JAG?

Ett bokat & betalat bryggeribesök kan avbokas och betalas tillbaka in sin helhet inom 30 dagar efter bekräftat betalning. En avbokning måsta alltid göras skriftligen via epost till visning@inlandsbryggeri.se.  Avbokningar inom 24 timmar före bryggeribesöket kan tyvärr inte återbetalas. 

 

KAN MIN VISNING BLI INSTÄLLD?  

Ja, vid oförutsedda händelser förbehåller sig Inlands Bryggeri rätten att ställa in en visning. I detta fall återbetalas pengarna inom en vecka till er eller ni väljer att besöka oss vid en senare tillfälle.

 

VILKA ÖPPETTIDER HAR NI?

Våra öppettider varierar lite beroende på när vi har visningar och evenemang. Men normalt finns någon på plats måndag till torsdag mellan klockan 10.00 och 15.00. Det kan vara lite svårt att höra ringklockan från brygghallen, så ring gärna på 0706-748040 om vi inte öppnar.